Rüyada başbakanla oyun oynamak

Rüyada başbakanla oyun oynamak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Aşırı yük almak, abartılı konuşmak, bazı konuları hafife almak ya da tam tersi büyütmek, bütçeyi aşan planları hesaplayamamak, kaldırabileceğinden fazla söz vermek türünde olaylara açıksınız.

Rüyada başbakanla oyun oynamak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, güzel işler yapacağına işaret eder.

Rüyada halk oyunu oynamak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına yorulur.

Rüyada oyun havası oynamak hayal kırıklığı yaşamayacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kaşıkla oyun oynamak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü biriyle oyun oynamak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada oyunu oynamak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada savaş oyunu oynamak yeni ilişkiler kurulacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada bilgisayarla oyun oynamak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments