Rüyada başbakanın geldiğini görmek

Rüyada başbakanın geldiğini görmek atılan adımların zarar vereceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, fedakârlıklar yapacağına, kariyer planının altüst olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın geldiğini gördüyseniz:

  • Hızla belli yargılara varmak doğru olmayabilir.

Rüyada başbakanın geldiğini duymak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada başbakanın evine geldiğini görmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada evine başbakan geldiğini görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, yönetici olacağına delalet eder.

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, kötü karakterli bir kadına yorulur.

Rüyada başbakanın eve geldiğini görmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın geldiğini görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, güzel huylarını terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanı evine geldiğini görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada başbakan erdoğanuı görmek şansının da açık olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments