Rüyada soğan toplamak

Rüyada soğan toplamak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalettir.

Rüyada soğan toplamak gördüyseniz:

  • Hızı arttırmak, tavuk yakalamak için aniden kümese koşmakla aynı anlama gelebilir.

Rüyada yeşil soğan topladığını görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı soğan toplamak yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bahçeden kuru soğan toplamak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan soğan toplamak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil soğan toplamak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Rüyada topraktan soğan toplamak cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeden yeşil soğan toplamak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada tarlada soğan toplamak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments