Rüyada baş ezmek

Rüyada baş ezmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, bunun farkına varacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada baş ezmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birinin başını ezmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada insan başı ezmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın başını ezmek parasız günler geçireceğine, kötülüklerden uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, rızkının artacağına delalet eder.

Rüyada kedinin başını ezmek sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına yorulur.

Rüyada yılanı başını ezmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Rüyada baş ezmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments