Rüyada ağızdan çıkarmak

Rüyada ağızdan çıkarmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, işlerin devam edeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, düşmanların çok üzüleceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan çıkarmak gördüyseniz:

  • Eğlence olsun diye paylaştığınız fikirleriniz başarı için gerekli tartışma ortamını yaratabilir.

Rüyada ağızdan para çıkarmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada ağızdan çıkarmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızdan ekmek çıkarmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine alamet eder.

Rüyada ağızdan tırnak çıkarmak kazancının düşeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına işaret eder.

Rüyada ağızdan kıl çıkarmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, arzuların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ağızdan kaka çıkarmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada ağızdan fare çıkarmak çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ağızdan saç kılı çıkarmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments