Rüyada ağızdan tırnak çıkarmak

Rüyada ağızdan tırnak çıkarmak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızdan tırnak çıkarmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimselerden kötü muamele görebilir,iş konusunda tersliklerle karşılaşabilirsiniz.Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada ağızdan tırnak çıkarmak hasret kaldıklarına kavuşacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan bağırsak çıkarmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet eder.

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ağızdan şeker çıkarmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işarettir.

Rüyada ağızdan kum çıkarmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan ekmek çıkarmak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine işaret eder.

Rüyada ağızdan kılçık çıkarmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments