Rüyada abinin karısını görmek

Rüyada abinin karısını görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada abinin karısını gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri, delilleri ya da ipuçlarını görmezden gelmeye çalışan kişiler akıllı bahaneler üretebilir.

Rüyada abi karısını görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, dinini yaşayacağına delalet eder.

Rüyada abinin karısını görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işarettir.

Rüyada abi olmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada baba ve abi görmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş abiyi öpmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada abi ve dayı görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada abiyi öldü görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölü abi görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments