Rüyada balona binmek

Rüyada balona binmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, işlerin devam edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, evlatların hayırsız çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada balona binmek gördüyseniz:

  • Arada bir onları dürtmeniz iyi olabilir.

Rüyada balon binmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan balona binmek şifa göreceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada balona binmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulur.

Rüyada balon uçmak hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada balon şişirmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, gönül gözünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalpli balon görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balon satmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada mavi balon şişirmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments