Rüyada balkondan tırmanmak

Rüyada balkondan tırmanmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulur.

Rüyada balkondan tırmanmak gördüyseniz:

  • Normal davranışlarının tamamen dışında davranan kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada balkondan tırmanmak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkona tırmanmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet eder.

Rüyada karda dağa tırmanmak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada korkudan ağaca tırmanmak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yukarıya tırmanmak içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağa tırmanmak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kumdan tepeye tırmanmak neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yeşilliğe tırmanmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments