Rüyada balkonda sallanmak

Rüyada balkonda sallanmak kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada balkonda sallanmak gördüyseniz:

  • Güçsüzlük veya isteksizlik gösteriyorsunuz, bunu engellemelisiniz.

Rüyada balkonda sallanmak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kendisini işine vereceğine rivayet eder.

Rüyada sallanan balkon görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalettir.

Rüyada balkondan sallanmak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, vefakar bir insan olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerimin sallandığını görmek borçlarının kalmayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işarettir.

Rüyada halatla sallanmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet eder.

Rüyada asansörde sallanmak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada duvarların sallandığını görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, insanların alım gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada pencereden sallanmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, hedeflere ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments