Rüyada balkonda asılı çamaşır görmek

Rüyada balkonda asılı çamaşır görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, anne duasının açılacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada balkonda asılı çamaşır gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Rüyada balkonda asılı çamaşır görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkonda asılı halı görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkonda asılı kalmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada ipe asılmış çamaşır görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz asılı çamaşır görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipte asılı beyaz çamaşır görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, büyük bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada bahçede asılı çamaşır görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asılı beyaz çamaşır görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Büşra

Kızımın eski taşındığı evin balkonunda Çamaşır serili görmek