Rüyada balina öpmek

Rüyada balina öpmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, gülen yüzünün de solacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Rüyada balina öpmek gördüyseniz:

  • Görevlerinizi ihmal etmeniz veya bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmanız durumunda problemler çıkabilir.

Rüyada balina öpmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına tabir olunur.

Rüyada deniz ve balina görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada balina ve deniz görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada balinanın görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine delalettir.

Rüyada balina ve yavrusunu görmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada balinaya dokunmak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek balığı ve balina görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına işarettir.

Rüyada balinanın kıyıya vurduğunu görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments