Rüyada balıkları beslemek

Rüyada balıkları beslemek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada balıkları beslemek gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız önemsediğiniz hedeflerinizden birisini gerçekleştirmenize yardım edebilirler.

Rüyada balıkları beslemek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada balık beslediğini görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet eder.

Rüyada yunus balığı beslemek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde balık beslemek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada akvaryumda balık beslemek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yunus balığını beslemek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına rivayet eder.

Rüyada balık beslemek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına inanılır.

Rüyada fok balığı beslemek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments