Rüyada balık yemi görmek

Rüyada balık yemi görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, maneviyatının çökeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, üzüntünden sağlığından olacağına tabir olunur.

Rüyada balık yemi gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınız işten ayrılabilir.

Rüyada köpek balığına yem olmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine alamet eder.

Rüyada balıklara yem atmak şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına yorulur.

Rüyada balıklara yem olmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına rivayet eder.

Rüyada balığa yem vermek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada balık yemeye gitmek tüm özlemini gidereceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulur.

Rüyada akvaryum balıklarına yem vermek olumlu gelişmeler yaşayacağına, yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık yem atmak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada balıklara yem verdiğini görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments