Rüyada züccaciyeci görmek

Rüyada züccaciyeci görmek zor zamanlar geçireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına alamet eder.

Rüyada züccaciyeci gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var.

Rüyada züccaciye dükkanı görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada züccaciyeci görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada züccaciye dükkanı açmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada züccaciye dükkanına girmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada züccaciye eşyası almak eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sevinç ve mutluluğa delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments