Rüyada zorlanarak merdiven çıkmak

Rüyada zorlanarak merdiven çıkmak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, barış için adım atacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada zorlanarak merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.

Rüyada zorla merdiven çıkmak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bazen de rahat geçeceğine inanılır.

Rüyada merdivenden zorlanarak çıkmak zahmet veren işlerin artacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine işarettir.

Rüyada merdiven çıkmakta zorlanmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada zorlanarak merdiven çıkmak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada merdiven çıkarken zorlanmak hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına işarettir.

Rüyada merdivenden çıkarken zorlanmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenle ağaca çıkmak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar merdivene çıkmak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
GÜLSÜM YALÇINDAĞ

Ne zaman başladı bilmiyorum ama ara ara apartman olsun müstakil ev olsun merdiven leri çıkmayacak kadar dar,rampa,kırılgan,yamuk,dik eğik şekilde görüp çıkamıyorum.Bu insanlar nasıl çıkıyorlarki,ben niye çıkamıyorum benim gözümümi bu şekil görünüyor diye habire çıkmaya çalışıyorum.Rğyadan uyanıp yada başka rüyaya geçene kadar uğraşıyorum.