Rüyada zeytin yaprakları görmek

Rüyada zeytin yaprakları görmek verimin her geçen gün artacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin yaprakları gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sevgi alışverişleri çoğalıyor.

Rüyada zeytin yaprağı yemek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına yorulur.

Rüyada zeytin yaprağı toplamak sevdiği kişileri çok üzeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına alamet eder.

Rüyada zeytin yaprakları görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına delalettir.

Rüyada zeytin yaprağı görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işarettir.

Rüyada asma yaprağı toplamak bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sarmalık yaprak görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işarettir.

Rüyada saksıda yeşil yaprak görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına alamet eder.

Rüyada etli yaprak sarması yemek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments