Rüyada zeytin yaprağı görmek

Rüyada zeytin yaprağı görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, işlerini düzene sokacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada zeytin yaprağı gördüyseniz:

  • Siz cisimleştirmeye çalışmadan yeni bir oluşumun öylece gözler önüne serilmesine izin vermenizde fayda var.

Rüyada zeytin yaprağı toplamak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada zeytin yaprağı görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işarettir.

Rüyada zeytin yaprağı yemek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin yaprakları görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işarettir.

Rüyada çınar ağacı yaprağı görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil yaprak sarması görmek yepyeni biri haline geleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada dört yapraklı yonca aramak makam ve kariyer sahibi olunacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuru yaprak temizlemek bedenen ve ruhen iyi olacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments