Rüyada siyah zeytin satmak

Rüyada siyah zeytin satmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah zeytin satmak gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Rüyada siyah zeytin satmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada zeytin satmak üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil zeytin satmak sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Rüyada tuzlu siyah zeytin yemek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada iri siyah zeytin görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tabakta siyah zeytin görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments