Rüyada zeytin kesmek

Rüyada zeytin kesmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada zeytin kesmek gördüyseniz:

  • Mesaj vermek, ön plana çıkmak, belli işleri başlatmak veya tamamlamak ya da iletişim ağınızı geliştirmek için doğru zamandasınız.

Rüyada zeytin ağacı kesmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine delalettir.

Rüyada zeytin dalı kesmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kısmetlerinin de kapanacağına işarettir.

Rüyada zeytin kesmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına alamet eder.

Rüyada zeytin bahçesi görmek iyi zamanlar geçireceğine, günaha gireceğine inanılır.

Rüyada yeşil zeytin ayıklamak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada birine siyah zeytin vermek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada çok zeytin görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytin yiyen birini görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments