Rüyada zayıflamış olduğunu görmek

Rüyada zayıflamış olduğunu görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, yetki sahibi olacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada zayıflamış olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarını mutlu etmekten keyif alabilirsiniz.

Rüyada birini çok zayıf görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına delalet eder.

Rüyada zayıf köpek görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, moralinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını zayıflamış görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine yorulur.

Rüyada zayıf birinin şişmanladığını görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zayıf not aldığını görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada kendini çok zayıf görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada zayıf birinin kilo aldığını görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments