Rüyada yüzünden kıl aldığını görmek

Rüyada yüzünden kıl aldığını görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünden kıl aldığını gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Rüyada yüzünden kıl aldığını görmek istediği yola çıkacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünden kıl koparmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulur.

Rüyada yüzünden kıl almak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada yüzünden kıl yolmak gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine işarettir.

Rüyada yüzünden kıl çekmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine işarettir.

Rüyada yüzünden kıl aldırmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünden kıl çıktığını görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünden irin aktığını görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments