Rüyada yüzün yaralandığını görmek

Rüyada yüzün yaralandığını görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, el açmayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüzün yaralandığını gördüyseniz:

  • Daha sonra karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine inanılır.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada yüzü yara olmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünün yara olduğunu görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yüzün yaralandığını görmek hayatının yoluna gireceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına delalettir.

Rüyada yüzünü yara içinde görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments