Rüyada yüzükle oynamak

Rüyada yüzükle oynamak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yüzükle oynamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı denetlemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada yüzükle oynamak maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yolda top oynamak kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinle oynamak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet eder.

Rüyada bokuyla oynamak çözümsüz sorunları olmayacağına, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ortada sıçan oynamak bir süre bu durumun devam edeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşlarla voleybol oynamak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi kendine oynamak en gösterişli arabalara bineceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kahvede oyun oynamak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments