Rüyada balık elle balık tutmak

Rüyada balık elle balık tutmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada balık elle balık tutmak gördüyseniz:

  • Eğitim başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Rüyada balık elle tutmak kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine yorulur.

Rüyada balığı elinde tutmak maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada elleriyle balık tutmak kederden ve stresten kurtulacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada elle balık tutmak kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada suda elle balık tutmak imkânlarının da genişleyeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizden elle balık tutmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine delalettir.

Rüyada balıkları elle tutmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asel

Merhaba rüyamda eski lise öğretmenimi ziyarete gittim ve bana 10tane şeffaf tek tek poşete suyun içine süs balıkları koyup verdi birini de arkadaşa veriyordum.

Esra

Merhaba akvaryumun içinde süs balığı var dı babamda o balıkların içinden balık tutmaya çalışıyordu eliyle 3 tane koydu benim akvaryumuma beyazımsı sarı ve mor balık var dı