Rüyada yüzleri farklı görmek

Rüyada yüzleri farklı görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, parasal durumun düzeltileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kurulu düzenin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzleri farklı gördüyseniz:

  • Diğerleri adına veya diğerlerine güvenerek kararlar almamalısınız.

Rüyada tanımadığın birinin yüzünü farklı görmek hayatının yoluna gireceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada yüzleri farklı görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünü farklı görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü farklı görmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine yorulur.

Rüyada kabeyi farklı görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada farklı bir şehirde olmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Rüyada farklı dil konuşmak bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada iki farklı terlik giymek yeni mekânlara gireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments