Rüyada yüzde iz görmek

Rüyada yüzde iz görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, tartışmalar yaşanacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada yüzde iz gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Rüyada yüzde yara izi görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine yorulur.

Rüyada yüzde izler görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, ismini herkese duyuracağına alamet eder.

Rüyada yüzde tırnak izi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzde iz görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yüzde damar görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde sivilce görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine işarettir.

Rüyada yüzde iltihaplı sivilce görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments