Rüyada yüz ısırmak

Rüyada yüz ısırmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına işarettir.

Rüyada yüz ısırmak gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Rüyada köpeğin yüzünü ısırdığını görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü ısırmak geleceğinin de umut vadedeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüz ısırmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengeç ısırmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsahın birini ısırdığını görmek muradınıza ereceğinize, elindeki işten büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun ısırdığını görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada koyunun ısırdığını görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada aslanın elini ısırdığını görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments