Rüyada yuvarlama yapmak

Rüyada yuvarlama yapmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada yuvarlama yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Rüyada yuvarlama yapmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurda yuvarlanmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Rüyada düşmek yuvarlanmak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuştan yuvarlanmak düzeninin sarsılacağına, tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yuvarlanan araba görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada araba yuvarlanması görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada kar üstünde yuvarlanmak kendi işinin başına geçeceğine, kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments