Rüyada yürüyen deve görmek

Rüyada yürüyen deve görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kısmetinin hep açık olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yürüyen deve gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen getmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada bir sürü deve görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalet eder.

Rüyada deve olmak sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada deveye hendek atlatmak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı deve görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet eder.

Rüyada devenin öldüğünü görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, yeni yerler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada deveden düştüğünü görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada devenin koşturduğunu görmek sağlığının da bozulacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine alamet eder.

Rüyada deve kuşuna binmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments