Rüyada devenin koşturduğunu görmek

Rüyada devenin koşturduğunu görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, hem ün sahibi olacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada devenin koşturduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren konularla yakından ilgilisiniz.

Rüyada deveden düşmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına delalettir.

Rüyada deve başı görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çölde deveye binmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine alamet eder.

Rüyada tüysüz deve görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, yenileneceğine yorulur.

Rüyada dişi deve görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada deveyi koşarken görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada deve yıkamak kısmetinin kendinden yana olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve gezdirmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments