Rüyada deveye hendek atlatmak

Rüyada deveye hendek atlatmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, ele geçen parada artış olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine inanılır.

Rüyada deveye hendek atlatmak gördüyseniz:

  • Belli direktifler veya ültimatomlar vermek zararlı olabilir ya da size ültimatom veren kişiler stres yaratabilir.

Rüyada deveye hendek atlatmak geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hendekten geçmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada hendekten atlamak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hendeğe düşmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Rüyada hendek görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine işarettir.

Rüyada hendek kazmak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine yorulur.

Rüyada hendek açmak dualarının kabul olacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına delalettir.

Rüyada deve at görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments