Rüyada yurt dışında yaşadığını görmek

Rüyada yurt dışında yaşadığını görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yurt dışında yaşadığını gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız, karşınızdaki kişilerin aslında sizin istediğiniz veya ihtiyacınız olan şeyleri teklif ettiğini görebilirsiniz.

Rüyada yurt dışında yaşadığını görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada yurt dışındaki arkadaşı görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yurt dışına gittiğini görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yurt dışındaki arkadaşını görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işaret eder.

Rüyada yurt dışına taşınmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada yurtdışında yaşamak bedenen ve ruhen dinleneceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yurtta kalmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada yurtdışında çalışmak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments