Rüyada yumurtayı kabuğuyla yemek

Rüyada yumurtayı kabuğuyla yemek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kendisini iyi hissedeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yumurtayı kabuğuyla yemek gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak ise oldukça güçlüsünüz.

Rüyada kabuklu yumurta yemek kazançlı çalışmalar yapılacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabuklu çiğ yumurta yemek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta kabuğu yemek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurtayı kabuğuyla yemek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabuksuz yumurta görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz kabuklu yumurta görmek mal ve mülk sahibi olacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz yumurta kabuğu görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine alamet eder.

Rüyada yumurtanın kabuğunu görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments