Rüyada yumurtayı elinden düşürmek

Rüyada yumurtayı elinden düşürmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, kar sağlayacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurtayı elinden düşürmek gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada yumurtayı elinden düşürmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada elinden yumurta düşürmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu elinden düşürmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinden tabak düşürmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, daha güçlü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinden kalem düşürmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinden bişey düşürmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına yorulur.

Rüyada düşen birinin elinden tutmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinden yüzük düşürmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments