Rüyada yumurta sepeti görmek

Rüyada yumurta sepeti görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına delalettir.

Rüyada yumurta sepeti gördüyseniz:

  • Sakin düşünmelisiniz.

Rüyada sepetle yumurta toplamak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada sepet dolusu yumurta görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sepette yumurta görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, geç de olsa huzura erileceğine yorulur.

Rüyada sepet yumurta görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada sepette beyaz yumurta görmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yumurta dolu sepet görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sepet içinde yumurta görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sepetle yumurta görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments