Rüyada yüksekten yuvarlanmak

Rüyada yüksekten yuvarlanmak güç kaybedeceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, arzuların gerçekleşeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Rüyada yüksekten yuvarlanmak kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlama yemek husumetlerin başgöstereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına inanılır.

Rüyada yuvarlandığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına inanılır.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yuvarlanıp düşmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, içinin rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yuvarlandığını görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şarampole yuvarlanmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yuvarlanmış halı görmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments