Rüyada yüksekten atlayıp uçmak

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları geçiştirmemekte veya bazı işleri yerine getirmekten şikayet etmemekte fayda var.

Rüyada yüksekten atlayıp uçmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerden uçmak başarıların artacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağı uçmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, rahatının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden uçmak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yere uçmak çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksekten uçmak allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada yüksekte uçmak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksekte uçmak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments