Rüyada yüksek bir yerden uçmak

Rüyada yüksek bir yerden uçmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, malının ve parasının çoğalacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden uçmak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Rüyada yüksek bir yerden uçmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden uçmak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir yerden bir yere uçmak çok büyük kısmetlere sahip olacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada yerden yükselip uçmak elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakları yerden kesilip uçmak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerden başka yere uçmak büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işarettir.

Rüyada bir yerden uçmak bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına rivayet eder.

Rüyada yerden yukarı uçmak evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments