Rüyada yüksek yerde yemek yemek

Rüyada yüksek yerde yemek yemek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde yemek yemek gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada yüksek bir yerde yemek yemek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerde yemek yemek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek bir yerde oturmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden çıkmak kara kara düşünür olacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden denizi görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden inmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksek bir yerden düşmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çok yüksek yerde olmak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, sıkıntıya düşüreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments