Rüyada yüksek yerde oturmak

Rüyada yüksek yerde oturmak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, belalı insanlara denk geleceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerde oturmak gördüyseniz:

  • Ya mevcut ilişkiniz düzelecek ya da yeni bir ilşki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Rüyada çok yüksek bir yerde oturmak özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerde oturmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine inanılır.

Rüyada yüksek bi yerde oturmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerde oturmak ailevi sorunlar yaşanacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde oturduğunu görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yerde oturmak borçlarını ödeyip kurtulacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine yorulur.

Rüyada evde yerde oturmak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments