Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek

Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerde oturduğunu gördüyseniz:

  • Eğitimsel veya yaratıcı aktivitelere katılabilir, ilham verici fikirler edinebilirsiniz.

Rüyada yüksek yerde oturmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde oturduğunu görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüksek bi yerde oturmak iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerde oturmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek bir yerde oturmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine tabir olunur.

Rüyada oturduğu yerden kalkmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, küs arkadaşların barışacağına delalet eder.

Rüyada evde yerde oturmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments