Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, alkış alacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, hasret çekileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kimseye minnet etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine işaret eder.

Rüyada bir yerde mahsur kalmak rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekte mahsur kalmak hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada mahsur kalmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide mahsur kalmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette mahsur kalmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde mahsur kalmak tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments