Rüyada balığı çöpe atmak

Rüyada balığı çöpe atmak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada balığı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri ya da yaklaşımları konusunda fikir beyan etmeniz durumunda eleştirildiklerini zannedebilirler.

Rüyada balığı çöpe atmak garanti olacak makama oturacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada balıkları çöpe atmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbiseyi çöpe atmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, belki ölümler görüleceğine delalettir.

Rüyada çöp kutusuna çöp atmak büyük başarılara işlere imza atılacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü çöpe atmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına işaret eder.

Rüyada ekmek çöpe atmak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada soğanı çöpe atmak verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, ailenin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada çöpe bıçak atmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
FATMA

Ruyamda 4 tane cupra baligi tepaide temizlenmis duruyor pislikleride tepside baliklar cok tazeydi fakat ben pisliklerinden korkup baliklari ve pislikleri cope atiyordum.Ruyami yormlar misiniz?