Rüyada balığa ekmek vermek

Rüyada balığa ekmek vermek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, zor günlerin geride kalacağına, sevinileceğine delalettir.

Rüyada balığa ekmek vermek gördüyseniz:

  • Birbirine zıt olan şeyleri bir araya getirebilirsiniz.

Rüyada balık ekmek yemek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada balıklara ekmek vermek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık ekmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza tabir olunur.

Rüyada balığa ekmek atmak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek balık yemek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet eder.

Rüyada ekmek arasında balık görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek arası balık görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalettir.

Rüyada ekmek arası balık yemek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments