Rüyada yukarıdan atlamak

Rüyada yukarıdan atlamak rüya sahibinin yalnızlaşacağına, insanların takdirini kazanacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, iftiraya maruz kalınacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yukarıdan atlamak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız size zorluklar getirebilir.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak kendi işini kurup başına geçeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yukarıdan atlamak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan denize atlamak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarı atlamak sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıya çıkmak ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalettir.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yürüyerek yokuş yukarı çıkmak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, hasret çekenlerin buluşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments