Rüyada yukarı atlamak

Rüyada yukarı atlamak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, her anlamda feraha kavuşacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini mutsuz edeceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yukarı atlamak gördüyseniz:

  • Değişiklik sosyal yaşamınızı renklendireceğe benziyor.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak hem moral hem de çareler bulacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yukarıdan atlamak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yukarıdan denize atlamak makama ve rızka sahip olacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına inanılır.

Rüyada yukarı atlamak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabeye yukarıdan bakmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına delalettir.

Rüyada yukarıya yükselmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla yokuş yukarı çıkmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments