Rüyada yorgan yıkandığını görmek

Rüyada yorgan yıkandığını görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, güzelliklere rast gelineceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, gelirinin azalacağına işarettir.

Rüyada yorgan yıkandığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda rahatsızlıklara neden olabilecek bazı durumları açıklamanız gerekiyor olabilir.

Rüyada yorgan yığını görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada elyaf yorgan görmek çaresizleşeceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına alamet eder.

Rüyada çeyizlik yorgan görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eskimiş yorgan görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor yorgan görmek isabetli adımlar atacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işarettir.

Rüyada yorgan yemek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada yatak ve yorgan görmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Rüyada kirli yorgan görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments