Rüyada siyah yorgan görmek

Rüyada siyah yorgan görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah yorgan gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada siyah yorgan görmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorganda yatmak hayatının aksiliklerle geçeceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada döşek yastık yorgan görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yorgan çarşafı görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına tabir olunur.

Rüyada yorganın üstünde oturmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı beyaz yorgan görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada çarşaf ve yorgan görmek kazancın artacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan yıkayıp asmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments