Rüyada yorgan yatak görmek

Rüyada yorgan yatak görmek yapılan hataların düzeltileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yatak gördüyseniz:

  • Evinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada yatak yorgan havalandırmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yatak yorgan yastık görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan battaniye görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada temiz yatak yorgan görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına alamet eder.

Rüyada kirli yatak yorgan görmek konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, dua alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak yorgan taşımak eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yatak yorgan yastık toplamak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sıkıntılarından arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yatmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments